AKTUALNE RADIONICE

Odaberite radionicu za svoje dijete :)

Posjet simulatoru plovidbe u Pomorskoj školi u Splitu

Pomorska škola, Split
10.11.2018. 11:00 - 12:00

Želite naučiti nešto više o radaru, elektronskoj karti i području plovidbe? Zanima vas kako izgleda simulator plovidbe? Sve ovo i još puno toga doznajte ove subote u Pomorskoj školi u Splitu!

Prijavite se!

Učiti je lako, ako znaš kako!

Omiška 14, Split
27.10.2018. 16:00 - 17:30

Kako učimo i možemo li bolje, brže i više učiti? Što nam u tome može pomoći? Zašto nam se ponekad ne uči? Što nam može otežati učenje? Koji sve stilovi učenja postoje i zašto svi ne učimo na jednak način? Sve ovo i još puno toga doznajte kroz igru i zabavu na radionici „Učiti je lako ako znaš kako!“

Prijavite se!

Tangram – Aktivnosti za razvoj geometrijskog mišljenja

Omiška 14, Split
20.10.2018. 13:00-15:00

Zabavi se, mozgaj, kombiniraj i starom kineskom slagalicom ovladaj brojkama, slovima i oblicima životinjama. U prvom dijelu radionice Ana Mikulčić, učiteljica razredne nastave (magistra primarnog obrazovanja) ispričat će nam priču i zanimljivosti o poučnoj kineskoj igri. Drugi dio radionice bit će namijenjen samostalnom istraživanju oblika i njihovom slaganju, dok će treći dio radionice biti natjecateljskog tipa. Razvijajte svoje logičko mišljenje, upoznajte još jedan zanimljiv način učenja i pokažite da ste pravi „Tangramski znalci“.

Prijavite se!

Mala škola arhitekture: Mlinovi

Omiška 14, Split
13.10. 13:00 - 15:00

Mlinovi/vodenice - tradicijska postrojenja za iskorištavanje energije vodotoka. Priču o povijesti žrnovačkih mlinova, zaštićenoj nepokretnoj kulturnoj baštini, ispričat će nam arhitektica Slavica Bubić Mihanović u sklopu ciklusa radionica "Mala škola arhitekture".

Prijavite se!

Likovna radionica

Stara gradska vijećnica, Split
06.10.2018. 9:00 - 11:00

U sklopu izložbe "Crkvena baština Marjana", u subotu 06. listopada prof. Lada Laura vodit će likovnu radionicu za darovitu djecu u prostoru stare gradske vijećnice. Djeca će imati priliku raditi sa žicom, oblikovati ukrasne predmete i naučiti grafičku tehniku karton-tisak.

Prijavite se!