Radionice izrade web stranice

U suradnji s Visokom Školom Aspira

Radionice izrade web stranice u suradnji s Visokom školom Aspira!

POPUNJENO!

 

voditelj radionice: Tomislav Seser, diplomirani inženjer elektrotehnike i predavač na studiju Računarstva Visoke škole Aspira

Kada? – subota, 09., 16. i 23.02.2019. 12:30 – 14:30
Gdje? – Visoka škola Aspira, Domovinskog rata 65, Split
Za koji uzrast? – 2. do 4. razred osnovne škole

 

Želite naučiti kako napraviti vlastitu web stranicu? Napravite prvi korak u programiranju i sudjelujte na besplatnim radionicama u suradnji s Visokom školom Aspira.

Na radionicama ćete naučiti sve o osnovama IT industrije i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu web stranice. Nakon savladavanja osnova web programiranja upoznat ćemo se i s WordPress-om, softverom koji se koristi za izradu web stranica. Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolske dobi i u potpunosti prilagođene razini njihovog predznanja. Voditelj radionice je Tomislav Seser, diplomirani inženjer elektrotehnike i predavač na studiju Računarstva Visoke škole Aspira.

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen. Radionice će se održati 9., 16. i 23. veljače 2019. godine, a predviđeno trajanje svake radionice je dva sata. Prva radionica će se održati 9. veljače 2019. godine u vremenu od 12:30 do 14:30 sati.

 

Vidimo se na Aspiri!

 

Ispunjenom prijavnicom prijavljujete se za SVE TRI radionice!

 

 

Prijave su obavezne, a broj mjesta je ograničen!

Važne napomene!

1. Vaša prijava je evidentirana tek kad od nas dobijete potvrdni mail.
2. Kako su naše radionice popunjene u vrlo kratkom roku, često imamo i listu čekanja ako netko naknadno odustane. Stoga, ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći na radionicu, molimo obavijestite nas putem maila info@darovitadjeca.hr, kako bismo omogućili drugima da se prijave.
3. U slučaju da nas ne obavijestite o izostanku, zadržavamo pravo odbiti vašu prijavu za sljedeću radionicu!

Lokacija održavanja radionice