Pokusi i kreativnost

Udruga Vjetar u leđa, Zagreb

Radionica “Pokusi i kreativnost”

 

voditeljica radionice: psihologinja Hana Paver

Kada? – subota, 18.01.2020. 10:00 – 11:30
Gdje? – Kotar Lučac-Manuš, Omiška 14, Split
Za koji uzrast? – 1. i 2. razred osnovne škole

 

U subotu 18.1.2020. od 10:00 do 11:30 h održat će se radionica za uzrast djece 1.i 2. razreda osnovne škole. Namijenjena je djeci koja vole promišljati kako priroda oko nas funkcionira. Kroz radionicu bit će logičke aktivnosti za zagrijavanje mišljenja, potom zanimljivi i šareni pokusi, te nekoliko kreativnih aktivnosti koje će potaknuti dječju maštu. Djeca će se upoznati sa nekim prirodnim zakonitostima oko nas i naučiti o zanimljivim procesima iz prirode tako da će sami napraviti pokuse uz voditeljicu Hanu, psihologinju iz udruge Vjetar u leđa (Zagreb).

O voditeljici radionice

Hana Paver, psihologinja

Ja sam Hana Paver, psihologinja koja se već na početku studija orijentirala na rad s djecom i mladima. Upoznala sam se s radom s potencijalno darovitom djecom tijekom rada kao pripravnica u OŠ Remete i u udruzi Vjetar u leđa u Zagrebu. Redovito sam volontirala, a zatim radila u udruzi Vjetar u leđa, udruzi koja prvenstveno brine o pružanju kreativnih i kognitivnih vještina i motivacije djeci koja su potencijalno darovita. Sada sam školski psiholog i profesorica u Gimnazijskom kolegiju Kraljica Jelena s pravom javnosti u Splitu i nastavljam sa širenjem svijesti o važnosti rada i s radom s potencijalno darovitima.

Važne napomene!

1. Vaša prijava je evidentirana ukoliko vam je sustav potvrdio uspješno slanje prijavnice.
2. Kako su naše radionice popunjene u vrlo kratkom roku, često imamo i listu čekanja ako netko naknadno odustane. Stoga, ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći na radionicu, molimo obavijestite nas putem maila info@darovitadjeca.hr, kako bismo omogućili drugima da se prijave.
3. U slučaju da nas ne obavijestite o izostanku, zadržavamo pravo odbiti vašu prijavu za sljedeću radionicu!

Lokacija održavanja radionice