Mali chef o'financija

Udruga Franak

Mali chef o’financija

 

voditeljica radionice: Anita Perkov Kalebota, udruga Franak

Kada? – subota, 30.03.2019. 09:00 – 10:30
Gdje? – Omiška 14, Split
Za koji uzrast? – 1. do 4. razred osnovne škole

 

Uz Europski tjedan novca koji se obilježava od 25.-31.ožujka, Darovita djeca i Udruga Franak organiziraju radionicu „Mali chef o’financija“ u subotu, 30.ožujka 2019.g., s početkom u 9 sati.

 

Kroz praktične primjere i interaktivne radionice naglasit će se važnost učenja i shvaćanja osnovnih financijskih pojmova. Financijska pismenost djece, mladih i odraslih u Republici Hrvatskoj jako je niska, stoga Udruga Franak posebnu pažnju posvećuje podizanju razine financijske pismenosti još od najranije životne dobi.

 

Radionica je namijenjena djeci od 1. do 4.razreda osnovne škole. Voditeljica radionice je volonterka u Udruzi Franak, Anita Perkov Kalebota, inače nastavnica ekonomske skupine predmeta koja iza sebe ima već niz ovakvih održanih radionica.

 

Radionica je besplatna, a dijete može ponijeti mobitel radi Kahoot igre i radi kalkulatora.

 

 

Prijave su obavezne, a broj mjesta je ograničen!

Važne napomene!

1. Vaša prijava je evidentirana ukoliko vam je sustav potvrdio uspješno slanje prijavnice.
2. Kako su naše radionice popunjene u vrlo kratkom roku, često imamo i listu čekanja ako netko naknadno odustane. Stoga, ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći na radionicu, molimo obavijestite nas putem maila info@darovitadjeca.hr, kako bismo omogućili drugima da se prijave.
3. U slučaju da nas ne obavijestite o izostanku, zadržavamo pravo odbiti vašu prijavu za sljedeću radionicu!

Lokacija održavanja radionice