Mala škola programiranja

Studij računarstva Visoke škole Aspira

Mala škola programiranja u suradnji s Visokom školom Aspira!

 

voditelj radionice: Tomislav Seser, diplomirani inženjer elektrotehnike i predavač na studiju Računarstva Visoke škole Aspira

Kada? – subota, 08., 15. i 22.02.2020. 09:00 – 11:00
Gdje? – Studij računarstva Visoke škole Aspira, Domovinskog rata 65, Split
Za koji uzrast? – 1. do 4. razred osnovne škole

 

Želite li naučiti programirati vlastitu računalnu igricu? Napravite prvi korak u programiranju i sudjelujte na besplatnim radionicama u suradnji s Visokom školom Aspira.

Na radionicama ćete naučiti sve o osnovama IT industrije i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu računalnih igara. Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolske dobi i u potpunosti prilagođene razini njihovog predznanja. Voditelj radionice je Tomislav Seser, diplomirani inženjer elektrotehnike i predavač na studiju Računarstva Visoke škole Aspira.

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen. Radionice će se održati 8., 15. i 22. veljače 2020. godine, a predviđeno trajanje svake radionice je dva sata. Prva radionica će se održati 8. veljače 2020. godine u vremenu od 09:00 do 11:00 sati.

 

Vidimo se na Aspiri!

 

Ispunjenom prijavnicom prijavljujete se za SVE TRI radionice!

 

 

Prijave su obavezne, a broj mjesta je ograničen!

Važne napomene!

1. Vaša prijava je evidentirana ukoliko vam je sustav potvrdio uspješno slanje prijavnice.
2. Kako su naše radionice popunjene u vrlo kratkom roku, često imamo i listu čekanja ako netko naknadno odustane. Stoga, ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći na radionicu, molimo obavijestite nas putem maila info@darovitadjeca.hr, kako bismo omogućili drugima da se prijave.
3. U slučaju da nas ne obavijestite o izostanku, zadržavamo pravo odbiti vašu prijavu za sljedeću radionicu!

Lokacija održavanja radionice