Izazovi i pokusi za male znanstvenike

Hana Paver, psihologinja udruge Vjetar u leđa iz Zagreba

Radionica “Izazovi i pokusi za male znanstvenike” – POPUNJENO!

 

voditeljica radionice: psihologinja Hana Paver

Kada? – subota, 15.12.2018. 11:00 – 12:30
Gdje? – Kotar Lučac-Manuš, Omiška 14, Split
Za koji uzrast? – 1. i 2. razred osnovne škole

 

Za uzrast 1. i 2.razreda osnovne škole, za djecu koja uživaju u razmišljanju kako priroda oko nas funkcionira. Nakon zagrijavanja sa kreativnim i logičkim igrama i aktivnostima, izvodit ćemo zanimljive i šarene pokuse. Djeca će se upoznati s prirodnim zakonitostima oko nas i naučiti o zanimljivim procesima iz prirode tako što će sami napraviti pokuse uz voditeljicu Hanu, psihologinju iz udruge Vjetar u leđa iz Zagreba.
Molimo ponesite flomastere i škarice!

O voditeljici radionice

Hana Paver, psihologinja

Ja sam Hana Paver, psihologinja koja se već na početku studija orijentirala na rad s djecom i mladima. Upoznala sam se s radom s potencijalno darovitom djecom tijekom rada kao pripravnica u OŠ Remete i u udruzi Vjetar u leđa u Zagrebu. Redovito sam volontirala, a zatim radila u udruzi Vjetar u leđa, udruzi koja prvenstveno brine o pružanju kreativnih i kognitivnih vještina i motivacije djeci koja su potencijalno darovita. Sada sam školski psiholog i profesorica u Gimnazijskom kolegiju Kraljica Jelena s pravom javnosti u Splitu i nastavljam sa širenjem svijesti o važnosti rada i s radom s potencijalno darovitima.

Važne napomene!

1. Vaša prijava je evidentirana tek kad od nas dobijete potvrdni mail.
2. Kako su naše radionice popunjene u vrlo kratkom roku, često imamo i listu čekanja ako netko naknadno odustane. Stoga, ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći na radionicu, molimo obavijestite nas putem maila info@darovitadjeca.hr, kako bismo omogućili drugima da se prijave.
3. U slučaju da nas ne obavijestite o izostanku, zadržavamo pravo odbiti vašu prijavu za sljedeću radionicu!
4. Svojom prijavom, pristajete da foto i video zapisi vas i vaše djece budu objavljeni na internet i Facebook stranicama udruge Darovita djeca.

Lokacija održavanja radionice