Dizajnerska početnica

Mobilni jelovnici

Dizajnerska početnica

 

Kada? – subota, 19.10.2019. 10:00 – 12:00
Gdje? – Umjetnička akademija, Zagrebačka 3
Za koji uzrast? – 1. do 4. razred osnovne škole

Voditeljica radionice: Jelena Perišić

 

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice. Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

 

Povodom Svjetskog dana hrane (16.10.), sudionici će oblikovati prostorne konstrukcije (tzv. mobile) koji će vizualizirati kako hrana raste, odakle dolazi i kako se priprema.

 

Prijave su obavezne, a broj mjesta je ograničen!

Važne napomene!

1. Vaša prijava je evidentirana ukoliko vam je sustav potvrdio uspješno slanje prijavnice.
2. Kako su naše radionice popunjene u vrlo kratkom roku, često imamo i listu čekanja ako netko naknadno odustane. Stoga, ako iz bilo kojeg razloga ne možete doći na radionicu, molimo obavijestite nas putem maila info@darovitadjeca.hr, kako bismo omogućili drugima da se prijave.
3. U slučaju da nas ne obavijestite o izostanku, zadržavamo pravo odbiti vašu prijavu za sljedeću radionicu!

Lokacija radionice